Buzet - Grad tartufa

Advent na Bledu i u Ljubljani 15.12.2018.

 • Advent na Bledu i u Ljubljani 15.12.2018.
 • Advent na Bledu i u Ljubljani 15.12.2018.
 • Advent na Bledu i u Ljubljani 15.12.2018.

Program

Polazak: Buzet, Mašimova škuja u 07.00 h

Ugodnom vožnjom kroz Sloveniju stižemo do Bleda, idiličnog mjesta smještenog na istoimenom jezeru, bisera slovenskih Alpi. Po dolasku slijedi slobodno vrijeme koje možete iskoristiti za šetnju uz jezero, odlazak u Bledski stari grad, vožnju jezerom u pletnima ili za druge oblike uživanja u zimskoj idili ovog čarobnog mjesta.

U dogovoreno vrijeme slijedi okupljanje i polazak prema Ljubljani.
Prošetati ćemo Prešernovim trgom kojeg krase živopisna franjevačka crkva Marijina uznesenja, Prešernov spomenik i najveća gradska jelka koja u raskošnoj rasvjeti dominira trgom. Nemojte propustiti „Zvezdu“, najpoznatiju slastičarnu, baroknu Gradsku vijećnicu. Preko najpopularnijeg i najljepšeg gradskog mosta, Tromostovja ili preko Zmajskog te Čevljarskog mosta prijeći ćemo Ljubljanicu, jer vas s druge strane čeka Filipov dvorec i Kresija, stara tržnica te uspinjača kojom možete doći do Ljubljanskog grada - srednjovjekovne utvrde na Grajskem griču, s koje se pruža prekrasan pogled.
Blagdanska ponuda smještena je uz Cankarjevo nabrježje i Hribarjevo nabrježje, u dvjema ulicama koje se protežu uz rijeku Ljubljanicu. Tu možete kupiti suvenire s božićnim motivima, lampice, kuglice, božićnu dekoraciju, razne ručno izrađene predmete od vune, tkanine, drva ili se tek okrijepite kuhanim vinom, slasticama, poznatim kobasicama s kupusom. Prije nego što se upustite u samostalno otkrivanje svih tajnih kutaka stare Ljubljane, preporučujemo da individulano iskoristite
vožnju brodom, koja će Vam na neobičan način, uz medenjake i šalicu kuhanog vina, pružiti sasvim posebnu i drugačiju vizuru ovog posebnog grada. Tijekom vožnje imat ćete priliku čuti priču o Ljubljani, legendama, mostovima, zanimljivostima, poznatim ličnostima...

Polazak iz Ljubljane u 19.30 h.
Povratak u Buzet u večernjim satima.

Cijena po osobi: 150,00 kn, MIN: 40 putnika

 

Cijena uključuje: prijevoz autobusom, turističkog pratitelja tijekom putovanja, troškove organizacije i PDV.

Cijena ne uključuje:

 • uspinjača na stari grad – 3 Eur po osobi

 • voznja brodom po Ljubljanici uz kuhano vino 6 eur po osobi

 • ulaznice, osobnu potrošnju i druge sadržaje koji se naplaćuje

 • putno zdravsteveno osiguranje u slučaju nezgode na putovanju (preporučujemo napraviti!!), osiguranje od otkaza putovanja, osiguranje od gubitka prtljage

 • Način plaćanja:
  • općom uplatnicom, internet bankarstvom

  100 kn po osobi prilikom potvrde rezervacije, ostalo 7 dana prije polaska

  Otkaz izleta:
  U slučaju otkaza putovanja od strane putnika:
  - do 10 dana prije polaska, putnik ima pravo na povrat uplaćenog iznosa u potpunosti (100%).
  - od 10 do 7 dana prije polaska, putnik ima pravo na povrat 70% iznosa aranžamana
  - od 7 do 3 dana prije polaska, putnik ima pravo na povrat 40% iznosa aranžmana
  - od 3 dana prije polaska do polaska, odnosno u slučaju ne dolaska na polazak, putnik ne ostvaruje pravo na povrat uplaćenih sredstava.

  U slučaju otkaza putovanja od strane agencije, putnik ima pravo na povrat uplaćenog iznosa u potpunosti (100%). Agencija se obvezuje da će povrat sredstava na račun putnika izvršiti najkasnije 7 dana od otkaza putovanja.
  Otkaz putovanja od strane agencije moguć je do 5 dana prije polaska.

  Napomene: Kalkulacija je rađena na bazi minimalno 40 putnika, pa agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, kao i izmjene satnica ili elemenata programa ako je to (zbog nepredviđenih okolnosti) neophodno, no, obvezuje se program ispuniti u cjelosti. Putnik će o otkazivanju putovanja uslijed nedovoljnog broja prijavljenih putnika, biti obaviješten najkasnije 5 dana prije početka putovanja. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
  Odgovorni organizator: Istriana travel

 

Pošaljite nam poruku

Ime:
Prezime
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Vaša poruka:
Vrh 46/3, 52420 Buzet
ID code: HR-AB-52-91307724
Gsm: 00 385 (0) 91 541 2099
E-mail: istrianatravel@gmail.com
www.toursistria.com
www.trufflehuntingcroatia.com
© istrianatravel.hr - All rights reserved.