Buzet - Grad tartufa

Adventska čarolija u Grazu i tvornici čokolade Zotter 1.12.2018.

  • Adventska čarolija u Grazu i tvornici čokolade Zotter 1.12.2018.
  • Adventska čarolija u Grazu i tvornici čokolade Zotter 1.12.2018.

 

Program

Polazak iz Umaga (autobusni kolodvor) u 4.00 h, Buja u 4.15 (autobusna kod ljekarne) Buzeta – Mašimova škuja – u 5.00 sati

Vozimo se kroz Sloveniju i Austriju se, te uz usputna zaustavljanja, stižemo do Graza.
Nakon dolaska u grad na Muri, slijedi šetnja gradom uz našeg pratitelja. Tijekom šetnje upoznat ćete neke od najpoznatijih zanimljivosti glavnog grada pokrajine Štajerske, poput glavnog trga (Hauptplatz), gradske vijećnice, opere, trga Glockenspielplatz, katedrale. Nakon razgledavanja slijedi slobodno vrijeme za uživanje u programu Adventa u Grazu, koji se odvija na nekoliko trgova i lokacija u gradu. Preporučujemo posjetiti: Brdo Schlossberg i Uhrturm (ima lift i uspinjača!), umjetni otok na Muri-Murainsel te Aliena (Kunsthaus-Umjetnički paviljon).
Tradicionalna jela i pića, ručno rađeni božićni ukrasi i figurice, dječja zemlja čuda s klizalištem, predivne jaslice napravljene kao skulptura od čak 50 tona leda, koje će biti smještene u dvorištu Landhausa te veliki adventski kalendar koji počevši od prvog dana mjeseca prosinca do Badnjaka svaku večer od 16:30 sati do ponoći svijetli na pročelju Gradske vijećnice, samo su dio božićne atmosfere u štajerskoj prijestolnici. Tu je i adventski vlakić, koji vozi između svih božićnih sajmova po Starome gradu po cijeni od dva eura za odrasle ili jednog eura za djecu, a polazno mjesto je Hauptplatz na kojem će i ove godine biti smješteno golemo božićno drvce. U dogovoreno vrijeme krećemo prema
Tvornici čokolade Zotter. Tvornica čokolade Zotter nije obična tvornica čokolade - Zotter je Austrijski brend čuvenih organskih čokolada koji u sebi krije priču o osobi koja strastveno voli čokoladu i čovjeka. Zotter čokolade se proizvode ručno i to samo od najfinijih i najkvalitetnijih kakao zrna koji dolaze iz Južne Amerike. Josef Zotter osobno obilazi sve svoje uzgajivače kakaa i brine o njima kao i o kakaovcu kojeg uzgajaju. U tvornici se čokolada proizvodi po principu „bean to bar“, odnosno od zrna do čokoladne pločice te je ovo jedina tvornica u Europi koja na taj način proizvodi čokoladu. U tvornici vas očekuje 14 degustacijskih 'čokoladnih postaja', na kojima možete isprobati različite izvedbe ove delicije, a nikako nemojte propustiti probati fantastičnu čokoladu s jagodama, koja je proglašena za drugu najbolju čokoladu u svijetu. U skladu s filozofijom obitelji Zotter, dodatnu posebnost tvornici daje zanimljiva upotreba umjetnosti, odnosno dizajna. Tu je i imanje od 27 hektara na kome se nalazi zoološki vrt sa brojnim životinjskim vrstama, među kojima su i neke vrlo rijetke.


Oko 18 sati krenut ćemo prema Buzetu, Bujama i Umagu kamo stižemo u kasnim večernjim satima.

Cijena: 240,00 kn

OBAVEZNA NADOPLATA: za ulaznicu u Zotterov svijet čokolade i mini zoo (djeca od 4-5 god. - 5,40€; djeca od 6-10 god. - 10,40€; mladi od 11-17 god. - 13,40€; odrasli - 16,40€)

Cijena uključuje:
- prijevoz luksuznim turističkim autobusom i turističkog pratitelja tijekom putovanja, jamčevina za paket aranžman po polici br. 381161000020 (Croatia osiguranje), osiguranje od odgovornosti po polici br. 078160026019 (Croatia osiguranje) te organizaciju i provedbu putovanja.


Cijena ne uključuje:

- ulaznicu u tvornicu čolokade Zotter
• ulaznice za muzeje, galerije i ostale znamenitosti
• obroke
• troškove osobne potrošnje
• putno osiguranje


Moguće doplate (prema vlastitom izboru):
• paket zdravstvenog osiguranja i osiguranja od posljedica nesretnog slučaja (preporučujemo napraviti!)
• osiguranje od otkaza putovanja


Rezervacije:
• za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti polog od 100 kn (po osobi), a ostatak najkasnije do 7 dana prije polaska

Način plaćanja:
• općom uplatnicom, internet bankarstvom
• gotovinsko plaćanje u ratama (na upit)

 

Otkaz izleta:
U slučaju otkaza putovanja od strane putnika:
- do 10 dana prije polaska, putnik ima pravo na povrat uplaćenog iznosa u potpunosti (100%).
- od 10 do 7 dana prije polaska, putnik ima pravo na povrat 70% iznosa aranžamana
- od 7 do 3 dana prije polaska, putnik ima pravo na povrat 40% iznosa aranžmana
- od 3 dana prije polaska do polaska, odnosno u slučaju ne dolaska na polazak, putnik ne ostvaruje pravo na povrat uplaćenih sredstava.


U slučaju otkaza putovanja od strane agencije, putnik ima pravo na povrat uplaćenog iznosa u potpunosti (100%). Agencija se obvezuje da će povrat sredstava na račun putnika izvršiti najkasnije 7 dana od otkaza putovanja.
Otkaz putovanja od strane agencije moguć je do 5 dana prije polaska.


Kalkulacija je rađena na bazi minimalno 40 putnika, pa agencija zadržava pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja putnika, kao i izmjene satnica ili elemenata programa ako je to (zbog nepredviđenih okolnosti) neophodno, no, obvezuje se program ispuniti u cjelosti. Putnik će o otkazivanju putovanja uslijed nedovoljnog broja prijavljenih putnika, biti obaviješten najkasnije 5 dana prije početka putovanja. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
Odgovorni organizator: Istriana travel


 

Pošaljite nam poruku

Ime:
Prezime
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Vaša poruka:
Vrh 46/3, 52420 Buzet
ID code: HR-AB-52-91307724
Gsm: 00 385 (0) 91 541 2099
E-mail: istrianatravel@gmail.com
www.toursistria.com
www.trufflehuntingcroatia.com
© istrianatravel.hr - All rights reserved.