Vinskim cestama

Da Istra ima vrijedne vinare i kvalitetna vina to svi znaju, ali da na Buzeštini postoje vina i rakije koje su itekako ljekovite, to možda ne znaju svi.
Povesti ćemo Vas kroz nekoliko Istarskih konoba i degustirati visoko kvalitetna vina te rakije - bisku, životni eliksir, rutu, encijan, medenicu, koprivu, ružu, šipak, rogač itd. u kombinaciji sa ručkom u nekom od naših kvalitetnih restorana. Za prave ljubitelje pjenušca, organiziramo posjet konobi u kojoj se priprema najbolje ocijenjeni pjenušac u Istri, a priprema se brižljivo na klasičan način. Za prijevoz ne morate brinuti jer tu je mini bus ili kombi vozilo kojim ćemo Vas povesti na naš konoba tour.
U sezoni dozrijevanja grožđa organiziramo berbu u kojoj možete i sami sudjelovati.

                                                    

 

WINE TOUR

Osobni turistički vodič doći će po Vas i povesti Vas u Hum - najmanji grad na svijetu. Obilazak Huma, priča o biski i degustacija biske (tradicionalne humske rakije od imele) kod jedne humske obitelji koja ju proizvodi, kava u obližnjem restoranu. U Vrhu (pokraj Buzeta), posjetiti ćemo vinski podrum Grbac i degustirati pjenušac. Tipičan istarski ručak u obližnjem kvalitetnom restoranu u Vrhu. Posjet vrhunskom vinskom podrumu Matošević, u Krunčićima. Degustacija vina. Povratak.