Tartuf je neizbježna namirnica koja se u Istri koristi samo za posebne prigode i kada želimo ostaviti vrhunski dojam na svoje goste. Čujte cijelu priču o tartufima, kako se oni love i što sve možemo s njima napraviti. Naučite kako pripremiti domaću istarsku tjesteninu sa tartufima. Vrlo je jednostavno i brzo ćete znati samostalno izraditi jelo s tartufima za vaše prijatelje i obitelj. Uz jelo preporučiti ćemo vam i odlično domaće vino koje ide uz tartufe, a neće izostati ni desert s tartufima.
Trajanje cca: 3,5 sata.
Kuhanje sa svježim crnim tartufima (ožujak-prosinac):
Cijena za min 2-3 osobe: 152,00 Eur po osobi
Cijena za min 4-5 osoba: 76 Eur po osobi
Cijena za min. 6 osoba: 55 Eur po osobi.
Kuhanje s bijelim svježim tartufima (rujan-prosinac):
Cijena za min 2-3 osobe: 185,00 Eur po osobi
Cijena za min 4-5 osoba: 93 Eur po osobi
Cijena za min. 6 osoba: 62 Eur po osobi.
U cijenu su uključeni aperitivi, vođeni tečaj kuhanja, ekskluzivni istarski ručak od 3 slijeda s tartufima uz domaća vina, obiteljska atmosfera. Prijevoz automobilom za max 3 osobe, iz bilo kojeg grada u Istri ili iz okolice Rijeke/Opatije (udoban A/C VW Passat Variant): 175Eur. Mercedes V klasa transfer iz bilo kojeg grada u Istri: 390 Eur.